Tiedotteet

3.5.2012TalkookaronkkaLue lisää »19.3.2012Runsaasti uusia kisakuvia sunnuntain kisakuvissaLue lisää »

Sääennusteet / linkit

Klikkaamalla kuvaketta saat lisätietoa paikallissäästä

Pääyhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Karihaaran Visa ry
Poijutie 26
95230 Maksniemi
puh. 040 553 9544

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:116606 kpl

Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen?

17.03.2012

Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen?

Kemin Nällistä koomikon elkeensä repinyt  Jope Ruonansuu ihmetteli piisissään, että kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen?

Kahdeksan poroa sinne kyllä soppii, mutta samaa luritusta saattoi pieni ihminen tapailla mielessään Sauvosaaren kisastadionin kääriytyessä lauantai-illan hämärtyessä lumivaippaan ensimmäisen kisapäivän tauottua.

No mitä kaikkea mahtui pieneen Sauvosaareen?

Enemmän tai vähemmän ajokoiran vartaloiseksi treenattuja hiihtäjänuoria, hieman muhkeampia, mutta sitäkin leppoisampia makkaranmyyjiä ja hurjasti kitarisojaan revittelevää toppatakkiväkeä ladun varrelta.

Star Trek elokuvasta karanneilta näyttäviä voitelupooliguruja hengitysmaskeineen, samoissa sinisissä peltikopeissa luuraavia, ja pienen pieniä harjoja hurjasti huiskivia miehenköriläitä, sekä sangen mietteliäästi suksen pohjia tuijottavia huoltajavalmentajaisiä.

Olis siinä hameväki ihimeissää ku tietäis kuinka hartaassa mielentilassa karhuvisserpeltosen pintaa hivellään, silitellään ja tuijotellaan valoa vasten iltamyöhään näissä peltikopeissa ympäri laajan maan. 

Käsi syvämmen päälle ukot: kuinka monesti on isäntäväki ostanut vaimolleen puluveripurkin hintaisia, ja samankokoisia lahjoja? Tiedottajalle tuli ainakin itselleen niin huono mieli, että tämän vuoden puluverit on kyllä ostettu...

Saukkiin mahtui vielä lähes 2000 kemiläistä peruskoululaista, jotka olivat saapuneet (Jope kuiskaisi tässä kohdassa matalalla kurkkuäänellään: JOUTUNEET) ihmettelemään läppeensä hikisiä urheilijoita.

Sauvosaareen mahtui vielä Anssi Kukkosen kaiken huomaava selostus, märkiä rättejä taivaalta ja ennen kaikkea raakoja latutaisteluita.

Mahtuipa sinne vielä tooppinkitutkijaporukkakin, joka surutta komensi ladulla hökäleimmät purkkiin pissaamaan. 

Läppeensä lustikasta poppoota kai hekin, loppujen lopuksi, mutta kovin suorapuhheisia ku vessaan eivät hikiseksi ittensä rehkineitä yksin päästäneet.

Ja sitä adrenaliinin määrää, joka mopokortista jo vieraantuneet kollit purkivat ladulle rintissä!

Vaikka kuinka on petäjää puistosta (salaa) kaadettu, niin ei tahdo nuoren miehen hartiat ja ego mahtua Haivein leveydelle. Kun siihen torppaa toisen samanlaisen uroon vierelle täysillä lankkua lennättämään, niin tietäähän siinä tyhymempikin miten käy:

Sauva poikki, ukko nurin ja paha mieli. Niin synkkä mieli, että maaliin tullessa ei kisatyttö tahdo uskaltaa numerolappua pois raapaista.

Saas nähä mitä huomenna Saukkiin mahtuu kun paana vedetään lekentaariseen Meripuistoon?

Puistoon, jossa Anssi Kukkonen selosti jo 1970 luvulla Juha Iisak Miedon, Oddvar Brån, Behlien veljesten ja muun sen ikuisen maaliman hiihtohuippujen puistohiihtoa, Kiveliön Hiihtoja.

"Järviset myytävänä, halvalla", on pienen pojan mieliin jääneet sanat erään hurjan miehen maaliintulosta tuolta ajalta. 

Pitovaikeuksien vuoksi on sen jälkeen jounut luopumaan muutkin joskus lankuistaan.

Kisajärjestäjät toivovat kaikille kilpailijoille luikasta sivakkaa, isille pastilleja jotta ääni vielä kulkisi ja äideille pitkää hermoa pestä taas se pyykkivuori, joka maanantaina kotona odottaa.

Ilon kautta!

03.05.2012Talkookaronkka
19.03.2012Runsaasti uusia kisakuvia sunnuntain kisakuvissa
19.03.201266250
19.03.2012SM/KLL-kisojen löytötavaroita
18.03.2012Pallautetta
18.03.201238600
17.03.2012Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen?
17.03.2012LAUANTAIN kisakuvia julkaistu
17.03.2012M 20 finaali- ja välierätulokset
17.03.2012M 18 finaali- ja välierätulokset

Siirry arkistoon »